NI: Vazdušnom puškom na komšijske automobile

Regionalne vesti - Četvrtak 17.08.2017 - 08:59

Građanima Duvaništa, iz Naserove ulice 7, već godinu dana neko uništava automobile na parkingu ispred zgrade. Problem je eskalirao u poslednjih mesec dana jer je “nepoznati slobodni strelac” počeo da puca po staklima vozila i šoferšajbnama, tvrde stanari.

Vazdušnom puškom Vazdušnom puškom "lovi" komšijske automobile FOTO: Pinterest

Mladen Petković, jedan od stanara čiji je automobil oštećen, kaže da komšije strahuju za svoju bezbednost i najavljuje da će se samoorganizovati i vrlo uskoro podneti krivičnu prijavu.

- Sve je počelo još pre godinu dana i čim se neko doselio u zgradu, njegovo vozilo je postalo meta. Međutim, u zadnje vreme primetio sam i tragove dijabola po limariji i polomljena stakla.

Razgovarao sam s ljudima koji se razumeju u oružje i oni su mi rekli da je u pitanju Zastavina vazdušna puška 4, 5 mm - objašnjava Petković.

On kaže da je zatekao delove stakla i na dečjem sedištu svog vozila što ga je posebno revoltiralo.

Ne optužuje sve komšije iz susedne zgrade ali tvrdi da je čovek koji puca “potpuni psihopata” i da "ne znaju šta sledeće može da mu padne na pamet".

- Pretpostavljam da je naša krivica to što smo se doselili tu i što koristimo parking koji smo dobili kada su nam izgradili stanove.

Verovatno je u pitanju ljubomora u stilu - šta se oni doseljavaju tu i parkiraju, mi živimo tu 30 godina, ali to je potpuno nerazumno i prešlo je meru - kaže Petković.

Jedini pravac iz koga bi mogao da deluje čovek koji puca, tvrdi Petković, jeste zgrada u Vizantijskoj 28.

Dok meta ne postanu i ljudi, stanari Naserove organizovano će podneti krivičnu prijavu i nadaju se da će ovaj “lovac na komšijske automobile” biti zaustavljen.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: