NI: Za skupštinske prenose televizije tražile još i još!

Regionalne vesti - Četvrtak 19.10.2017 - 09:08

Javna nabavka za direktan televizijski prenos sednica Skupština Grada sprovedena je tek nakon trećeg raspisivanja i kada se planirana cena od 2 miliona “popela” na čak 4.5 miliona, koje će dobiti Niška televizija. Gradonačelnk Niša Darko Bulatović rekao je na sednici niške Skupštine, da su mediji tražili “još i još” dok nisu dobili onoliko koliko su hteli.

Plaćeno “više nego što je Grad imao” FOTO: FIF Plaćeno “više nego što je Grad imao” FOTO: FIF

Bulatović je istakao da je parama građana plaćeno “više nego što je Grad imao”, da bi javnost mogla preko televizije da prati sednice Skupštine Grada Niša.

- Ne znam koliko smo novca ponudili, ali televizije kažu, “Malo je. Još!”. Pa je "I to malo, još!" I o tome bi trebalo da priča opozicija - rekao je Bulatović.

Inače i pored tolikih para datih Niškoj televiziji, jučerašnji prenos niške sednice, oko 15 sati ostao je "zamrznut" na sekretara Sekretarijata za obrazovanje Marinu Kostić. Slika je ostala "ukočena" na malim ekranima sve do 15:45.

Podsetimo, na tenderu za TV prenos, raspisanom pre 2 meseca, bilo je predviđeno da parama građana bude plaćeno oko 2 miliona dinara televiziji koja će prenositi sednice, ali se nijedna nije javila, pa je on poništen i raspisan novi, a cena je povećana na 3,5 miliona dinara. Međutim, ni to nije motivisalo nijednu od 4 niške televizije, pa je i ta javna nabavka propala, a cena ponovo povećana.

Naposletku je Grad ponudio čak 4,5 miliona dinara i tada se kao jedini ponuđač javila Niška televizija.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: