Niš: Autobus sleteo u jarak , putnici pešačili 10km

Regionalne vesti - Utorak 16.01.2018 - 07:54

Autobus "Niš ekspresa“ koji saobraća na liniji Kuršumlija - Lukovska Banja, kod sela Merćez, sleteo je u jarak zbog klizavog kolovoza

Autobus sleteo zbog klizavog kolovoza FOTO: Thinkstock/ilustracija Autobus sleteo zbog klizavog kolovoza FOTO: Thinkstock/ilustracija

Autobus "Niš ekspresa“ koji saobraća na liniji Kuršumlija - Lukovska Banja, kod sela Merćez, sleteo je u jarak zbog klizavog kolovoza.

Kako navode lokalni mediji, to se dogodilo u ponedeljak ujutro, nakon što je u toku noći na ovoj deonici puta napadalo dosta snega.

Autobus nije mogao da produži dalje, a većina putnika je na posao stigla nakon pešačenja od oko 10 kilometara, prenosi B92.

Niko od desetak putnika, uglavnom nastavnika i profesora škole u Lukovskoj Banji, nije povređen prilikom ove saobraćajne nezgode.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: