Nišlije uz Dugmiće u Novu godinu

Regionalne vesti - Nedelja 01.01.2017 - 12:15

Više od 10.000 Nišlija ušlo je u Novu godinu uz koncert Bijelog dugmeta i vatromet na Trgu kralja Milana u centru Niša.

"Dugme" se vraćalo i na bis; FOTO: Kostadin Kamenov

Iz hiljada grla orilo se "Na zadnjem sedištu moga auta", "Piši", "Ti nisi ti više... " i druge poznate numere "Dugmića".

Uprkos niskoj temperaturi, Nišlije su pevale i igrale sa Bregom dok je Alen Islamović sve vreme preko selfi stika mobilnim telefonom snimao čas muzičare na bini, čas publiku.

U jednom trenutku, Alena je na bini zamenio Tifa, koji je otpevao nekoliko pesama, a nakon što se Islamović vratio na scenu, njih dvojica su sa Bregovićem otpevali "Idemo na planine" i "Đurđevdan".

Izvođenje ovih numera izazvalo je pravo oduševljenje među publikom u Nišu, koja je oduševljeno đuskala uz ove vanvremenske hitove.

"Dugmići" su u 1 sat završili nastup, ali ih je publika vratila na bis, tokom kojeg su izveli numere "Ružica si bila" i "Ima neka tajna veza".

Inače, niška publika je posle skoro 30 godina imala priliku da uživo čuje hitove "Bijelog dugmeta", stoga i ne čudi euforija koja je vladala na Trgu u Nišu.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: