Obesio se bodljikavom žicom

Regionalne vesti - Sreda 25.03.2015 - 08:08

Ljubiša Spasić (41) iz Gornjeg Matejevca kod Niša, obesio se bodljikavom žicom u noći između 23. i 24. marta, nakon što je brutalno pretukao svoju nevenčanu suprugu Silvanu Mitić (44) i polomio joj lobanju!

tekst i foto:Alo/Branko Janackovic tekst i foto:Alo/Branko Janackovic

Misleći da je ubio ženu, on se obesio o drvo oraha, dok je Silvana sa prelomom baze lobanje odmah prebačena na nišku Neurohirurgiju, gde se lekari bore za njen život. „Video sam Silvanu kako leži na ulici sva u krvi. Ječala je i molila da je odvedem kući. Prvo sam pomislio da je neko udario kolima i pobegao. Sutradan su inspektori našli Ljubišu obešenog o bodljikavu žicu na drvetu iznad kuće“, kaže Ljubišin otac Čedomir.

On kaže da se njegov sin lečio od alkoholizma i da je prošle godine tim povodom proveo 25 dana u bolnici u Toponici. Ali ubrzo je ponovo počeo da pije. „Kada popije, Ljubiša je postajao preterano ljubomoran, a i nasilan. Trpela je maltretiranja zbog deteta. Pretio joj je da će je ubiti „ako mu dođe vreme da umre“, pričaju u selu.

Alo

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: