Starac teško povređen kada je pokušao da ugasi požar

Regionalne vesti - Petak 18.08.2017 - 14:49

PROKUPLjE - Muškarac M.R. (75) iz Prokuplјa je zadobio teške telesne povrede opasne po život u požaru koji je danas oko 13 sati izbio u višnjaru nadomak Nove Božurne kod Prokuplјa.

Starac zadobio opekotine trećeg stepena FOTO: OK Radio/ilustracija Starac zadobio opekotine trećeg stepena FOTO: OK Radio/ilustracija

Nakon što je vozilom Hitne pomoći prebačen u Opštu bolnicu „Dr Aleksa Savić“ hitno je transportovan dalјe u Niš zbog ozbilјnosti povreda.

Kako saznaje "Kurir", muškarac se nalazio u višnjaru u kojem je gorelo suvo granje i nisko rastinje, a kako se plamen neverovatnom brzinom širio, pokušao je da ga ugasi, pa je vatra dohvatila i njega.

Intervenisali su i vatrogasci i kako nam je saopšteno, sreća za njega što je Hitna pomoć brzo stigla, jer je zadobio opekotine trećeg stepena po čitavom telu.

Pretpostavlјa se da je on zapalio to suvo rastinje i da ga je dim malo ošamutio, pa nije mogao da izađe iz požara, ali će tek nakon uviđaja biti poznati svi detalјi ovog događaja.

Kurir, OK, Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: