Zapaljen još jedan automobil u Nišu

Regionalne vesti - Utorak 20.02.2018 - 13:40

U niškom spomen parku "Bubanj" jutros je pronađeno potpuno spaljeno vozilo "tojota korola".

Vozilo ukradeno pa zapaljeno FOTO: Reuters/ilustracija Vozilo ukradeno pa zapaljeno FOTO: Reuters/ilustracija

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su za agenciju Beta da im je jutros u 8.15 prijavljen pronalazak izgorelog automobila.

"Policija obezbeđuje mesto događaja i uviđaj je u toku", naveli su u policiji.

Kako javljaju lokalni niški mediji, vozilo je pronašao čovek koji je šetao psa.

Prema nezvaničnim informacijama, nepoznati počinioci ukrali su u toku noći vozilo i potom ga zapalili na jednoj od staza koje vode od asfaltnog puta ka delu parka "Bubanj" na kome se nalazi spomenik sa tri pesnice.

Ovo je deseti automobil koji je izgoreo u podmetnutim požarima na vozilima od septembra prošle godine u Nišu, među kojima je bilo i vozila političkih funkcionera i policijskih službenika.

Nakon serije paljenja i eksplozije automobila u Nišu smenjen je načelnik Policijske uprave Niš Ninoslav Mitić. Odluka o smeni nije obrazložena a razloge za smenu nije hteo da komentariše ni sam Mitić.

Kako je saopšteno iz MUP-a funkciju načelnika Policijske uprave u Nišu, rešenjem ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, od 1. januara obavlja dosadašnji načelnik Policijske uprave u Pirotu Slaviša Virijević.

Insajder, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: