Skijanje na Besnoj kobili može da počne

U fokusu - Četvrtak 04.12.2014 - 09:49

Sve je spremno za početak ski sezone na planini Besna kobila kod Vranja, koja će prema najavama zvanično biti otvorena 15. decembra.

staza na Besnoj kobili staza na Besnoj kobili

Iako snega nema, svi smeštajni kapaciteti popunjeni su na toj planini do 20. januara, kažu u Skijalištu “Besna kobila”.

 

- Ove godine će u funkciji biti još dva ski lifta, dužina staze je 1.200 metara, a prvi turisti biće osnovci i srednjoškolci iz Vranja.

 

Planinarski dom raspolaže sa 80 ležajeva, a za pun pansion potrebno je izdvojiti 1.400 dinara - kaže Boban Mladenović rukovodilac sektora za turizam i marketing u tom preduzeću.

 

Iznajmljivanje ski opreme košta 200 dinara za decu, a 500 za odrasle.

 

Za organizovane grupe iznajmljivanje opreme za skijanje je besplatno.

 

Tu je i igraonica za decu sa animatorima i škola skijanja.

 

Mladenović kaže da su prošle godine bili zadovoljni posetom, ali da ove godine očekuju i veći broj turista.

 

Iz Skijališta “Besna kobila” najavljuju i bogat program za doček Nove  godine za šta je već popunjeno 50 odsto kapaciteta.

 

Među onima koji će najluđu noć provesti na Besnoj kobili najviše je Vranjanaca, a dolazak su najavili gosti iz Niša i Beograda.

 

Paket aranžman po ceni od 6.800 dinara obuhvata doček Nove godine, uz živu muziku vatromet i noćenje , kao i reprizu svečane večere 1. januara.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: