16 medalja vranjskim rolerašima

Lokalni sport - Utorak 30.09.2014 - 05:26

Vranje - Takmičari Ski kluba Besna Kobila iz Vranja osvojili su 16 medalja u finalu kupa Srbije u disciplini slalom na rolerima, održanom u Vranju, 28. septembra.

Ski Besna Kobila, Foto - FB Ski Besna Kobila, Foto - FB

Najuspešniji su bili takmičari Ski kluba Besna Kobila iz Vranja osvojivši ukupno 16 medalja po 6 zlatnih i srebrnih i četiri bronzane.

Viđene su žestoke borbe i fantastične vožnje mladih srpskih roleraša.

Zlatom su se okitili Dušan Trajković, Kalina Pešić, Andrija Đorđević, Mia Dedinac, Anastasija Veselinović i Luka Marković.

Srebrni su bili: Lenka Stanković, Vuk Obradović, Aleksandra Tašković, Andrej Stojanović, Mila Stošić i Vujadin Đorđević.

Bronzu su osvojili: Stefan Nikolić, Despot Spasić, Jovana Jovanović, i Marta Stošić.

U ekipnom plasmanu najbolji su bili takmičari Ski kluba Besna Kobila, drugi takmičari Ski kluba Kraljevica iz Zaječara, a treći takmičari Ski kluba Nš.

U generalnom plasmanu ovogodišnjeg prvenstva takmičari Ski kluba Besna Kobila su više nego ubedljivo osvojili prvo mesto sa 952 boda, ispred Zaječaraca sa 555 bodova i Nišlija koju su sakupili 532 boda.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: