Arsić oteo bod “Anđelima”

Lokalni sport - Nedelja 17.08.2014 - 08:45

Vranje – Fudbaleri vranjskog Garnizona Nebeskih Anđela i hanske Morave, u derbiju 1. kola fudbalske zone Jug, igrali su nerešeno u Vranju, na stadionu Jumko, 1:1.

FK Nebeski Anđeli FK Nebeski Anđeli

Krenuli su “Anđeli” silovito i poveli več u 7. minutu golom Mitića. Radost domaćina je trajala kratko jer je brzonogi Ivica Arsić izjednačio uz 15. minutu. Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat utakmice.

“Anđeli” će žaliti za propuštenim šansama, posebno Marjana Stanimirovića, takođe I gosti za svojim preko Arsića i Veličkovića.  

Vranje - Strelci: 1:0 – Mitić u 7, 1.1 – Arsić u 15. minutu. Stadion Pamućnog kombinata Jumko, Sudija: Miloš Nikolić (Niš) 8, Nebeski Anđeli: Popović, Aleksov, Mladenović, M. Jovanović (Nikolić), I.Trajković, Nešić, Stanimirović, N.Jovanović, Savić (D. Trajković), Stojković (Ristić), Mitić.

Morava: Stamenković, Spasić, Pešić, Mladenović, Petrović, V.Janjić (B.Stanković), D.Janjić, Tasić, M.Stanković (Antić), I.Arsić (Đokić), Veličković.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: