Hanska sudijska nada

Lokalni sport - Četvrtak 14.08.2014 - 09:28

Vranje – Ilija Radisavljević ima 16 godina, dolazi iz Vladičinog Hana i jedan je u nizu najperspektivnijih mladih sudija koji su se skoro pojavili u Pčinjskom okrugu.

Ilija Radisavljević, sudija Ilija Radisavljević, sudija

- Poziv fudbalskog sudije je moj ispunjeni dečački san. Imam sreću da mogu da učim od straijih afirmisanih   kolega i instruktora, da mi se pruža šansa da konstantno napredujem. Znam da sve zavisi od mene, da li ću jednog dana suditi neke važne mečeve u srpskim ligama ili ne – kaže za OK Radio Radisavljević.

Iako ima samo 16 godina, prošle sezone sudio je seniorima u Pčinjskoj fudnalskoj ligi kao i u ligi regiona istočne Srbije, omladincima, kadetima, pionirima i petlićima.

- Obožavam da gledam utakmice najjačih evropskih liga, a moja pažnja je usmerena na sudije, kako glavnog tako i pomoćnih. Shvatio sam da za svaki pozov mora da se rodiš, da imaš talenat, a onda da mukotrpno učiš i radiš – ističe Radisavljević.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: