KRUNIĆ novi šef stručnog štaba Radnika

Lokalni sport - Sreda 22.03.2017 - 13:15

Vranje - Nakon sporazumnog raskida saradnje sa doskorašnjim trenerom Bratislavom Živkovićem, uprava surduličkog „Radnika“ odlučila je da poverenje da iskusnom Simi Kruniću.

Simo Krunić FOTO: FK Simo Krunić FOTO: FK "Radnik"

Iz uprave „Radnika“ navode da Krunić u Surdulicu dolazi sa jedinim zadatkom da održi klub u eliti srpskog fudbala.

Novi trener je započeo upoznavanje sa ekipom, a do prve utakmice ima nešto manje od dve nedelje.

Na svom prvom predstavljanju novinarima, Krunić ističe zadovoljstvo najpre gostoprimstvom od strane ljudi iz kluba, a potom i čitavom ekipom.

- Moj dolazak u Surdulicu rezultat je dogovora sa ljudima koji vode „Radnik“, jer su pokazali neizmernu želju da ovaj klub bude deo elite našeg fudbala.

Dali su mi poverenje, a na meni je da svojim iskustvom pomognem klubu da se održi i nastavi započeto, da zadrži superligaški status.

Neminovno je da nas čeka težak period. Momcima se mora vratiti samopouzdanje i rezultati će biti tu
- kaže Krunić.

Iako je vremena za uigravanje malo, novi šef stručnog štaba je optimista.

- Bodovi iz svake utakmice su nam neophodni. Razmišljamo samo o „Bačkoj“, „Partizanu“ i „Vojvodini“, nema osvrtanja nazad.
 
Svesni smo da mnogo toga moramo promeniti, ali nam je malo vremena i moramo se prilagoditi igračima, da bi utvrdili koji sistem i stil igre treba postaviti
– kaže Krunić.

Simo Krunić debitovaće na klupi „Radnika“ u 28. kolu Super lige Srbije, kada će tim iz Surdulice dočekati pred svojom publikom ekipu „Bačke“.

Utakmica će se odigrati prvog vikenda aprila meseca.

U trenerskoj biografiji ovog Sarajlije stoje „Jagodina“, OFK „Beograd“, „BASK“, „Čukarički“, „Inđija“, sarajevski „Željezničar“, kao i kineski „Dalijen“, ali i nekoliko poslova u ulozi asistenta šefa struke.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: