Morava i Anđeli jure ka zoni

Lokalni sport - Sreda 19.03.2014 - 11:19

Vranje - U 17. kolu Pčinjske fudbalske okružne lige postignuti su očekivani rezultati. Dva vodeće ekipe na tabeli, Morava iz Vladičinog Hana i Nebeski Anđeli iz Vranja ostvarili su ubedljive pobede.

Pobeda za Nebeske Anđele i Moravu Pobeda za Nebeske Anđele i Moravu

Trener lidera  na  tabeli  Morave  iz  Hana, Aleksandar Antić,  izveo je teren protiv ekipe Bese iz Bujanovca kombinovan tim sa dosta mladih i rezervnih igrača i lako slavio sa ubedljivih 8:0.

Derbi kola, između ekipa Nebeskih Anđela i Mladosti iz  Bosilegrada nije doneo očekivanja da će biti to neizvesna i kvalitetna utakmica. Za to su se pobrinuli gosti koji su se unapred predali i samo otaljavali posao. Pobeda Anđela od 4:0 mogla je da bude i ubedljivija.

Od ostalih utakmica, treba izdvojiti ubedljivu pobedu Pčinje u Trgovištu nad ekipom Pavlovca, rezultatom 10:0 i meč u Žbevcu gde je domaća ekipa Kondive u uzbudljivoj i neizvesnoj utakmici zasluženo slavila protiv ekipe Vranjske Banje, rezultatom 3:2.

Na tabeli vodi Morava sa 48 bodova, druga je ekipa Nebeskih Anđela sa 45, a treća ekipa Pčinje sa 40.

Rezulati  Pčinjske okrućne lige, 17. kolo: Mladost (S) – Trešnjevka 1:0, Morava – Besa 8:0, Nebeski anđeli – Mladost (B) 4:0, Vihor - Vranjska Banja 3:2, Čelik – Alakince, sreda, 19. mart, Levosoje –As 3:0, Biljača – Ternoci 0:2, Pčinja – Pavlovac 10:0.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: