Najava fudbalskog vikenda

Lokalni sport - Četvrtak 20.11.2014 - 08:44

Dinamo iz Vranja u subotu je u poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvensva Srpske lige Istok domaćin fudbalerima Radana. Dinamo zauzima 2. mesto na tabeli sa 28 bodova, dok je Radan 4. sa 24 boda.

Arhiva OK Radija Arhiva OK Radija

Fudbaleri Radnika iz Surdulice u subotu u poslednjem kolu Prve lige Srbije u gostima igraju sa ekipom Metalca iz Gornjeg Milanovca. Metalac je na petoj poziciji sa 23 boda, dok je Radnik na prvom sa osvojenih 30 bodova.

U nedelju u Ropotovu istoimena ekipa dočekuje Nebeske anđele u utakmici fudbalske Zone Jug. Morava iz Vladičinog Hana u subotu je domaćin fudbalerima Slobode, dok BSK Bujanovac u nedelju igra sa ekipom Lužnice.

U ovoj grupi SFK Morava zauzima 4. mesto sa 27 bodova, Nebeski anđeli su na 11. sa 16, dok je BSK Bujanovac na 15. mestu sa osvojenih 9 bodova. Sloboda je na 13. mestu sa 13. bodova, Ropotovo na 14. sa istim brojem bodova, dok Bujanovčani imaju najtežeg protivnika, koji je na drugoj poziciji na tabeli sa 29 bodova.

Ok Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: