Ode bod u Užice

Lokalni sport - Nedelja 07.09.2014 - 07:01

Vranje – Fudbaleri Radnika odigrali su nerešeno, u 4. kolu Prve fudbalske lige Srbije, sa ekipom Slobode iz Užica na svom terenu 1:1. Gosti su zasluženo došli do boda posle velike borbe i dobre igre oba tima.

FK Radnik, Jovanović, Foto - FB FK Radnik, Jovanović, Foto - FB

Surduličani su imali više šansi, mogli su da dobiju utakmicu, ali i Sloboda je propustila svoje, pa je nerešen rezultat najrealniji.

Radnik je poveo u 31. minutu, Petrović je probio iz kontranapada po levoj strani i asistirao Jovanoviću na dav-tri metra od gola, a iskusni golgeter lagano smestio loptu u mrežu.

Gosti su izjednačili u 69. minutu, po levom boku prodro je Prtenjak i uputio centaršut. Lopta je preletela kompletnu zadnju liniju, pogodila prečku i odbila se, loše je odreagovao Milovanović, stigla je do Jakšića koji je sa pet metra lako matirao Šejića.

Fudbaleri Slobode su propustili idealne šanse u završnici meča, a fudbaleri Radnika uzdrmali su prečku u 90. minutu.

FK Radnik - FK Sloboda 1:1 (1:0)

Surdulica. Stadion gradski, Strelci: 1:0 – Jovan Jovanović u 31, 1:1 – Marko S. Jakšić u 69. minutu, Sudija. Siniša Sremac (Ruma), Pomoćnici: Bojan Banović i Miroslav Lazić (obojica Beograd), Žuti kartoni: F. Stojanović, Jakovljević, Šejić (Radnik), Čančarević, Miličić, Prtenjak, Jovanović.

Radnik: Šejić, Milovanović, Krstić, Ristić (od 62. Simović), F. Stojanović, M. Petrović (od 59. Milutinović), Jovanović, N. Stojanović, Jeremić (od 79. A. Stojković), Jakovljević, Baranin.

Sloboda: Čančarević, Milanović, Ristić, Babić, Milekić, Miličić, Avramović, Vukmirović (od 89. Milošević),, Jeremić (od 52. Prtenjak), Lekić, Jakšić (od 74. L. Jovanović).

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: