Palermo ponudio više od Lacija

Lokalni sport - Četvrtak 21.08.2014 - 07:52

Vranje – Vranjanac Vojislav Stanković, levi štoper beogradskog Partizana, definitivno je zvezda prelaznog roka u Seria “A” u Italiji.

Vojislav Stanković, Foto - FK  Partizan Vojislav Stanković, Foto - FK Partizan

Italijanski portal sprecijalizovan za transfere, Tutomerkatoveb, objavio je informaciju sa nadnaslovom “ekskluzivno” da je defanzivac crno-belih na korak od prelaska u Palermo!

Italijani navode da je u poslednjih nekoliko sati izgledalo da je Stanković veoma blizu dogovora sa sa Lacijom, ali da je posao pokvaren posle dolaska Santijaga Đentiletija.

Međutim, takav razvoj događaja mogao bi da iskoristi jedan drugi klub sa "čizme".

Reč je o Palermu, koji je izuzetno zainteresovan za Stankovića. Italijani tvrde da je sporazum postignut između klubova, a da je preostalo da se utanače stvari sa srpskim igračem.

Da je transfer Stankovića u Palermo gotovo izvestan potvrđuju reči Stankovićevog menadžera Dušana Milojevića u izjavi za Lazionjuz24.

- Gotovo 95 odsto Vojislav će igrati u Palermu. Dva kluba su odavno postigla dogovor i ubrzo možemo uspešno da zaključimo transfer.

Mi smo veoma zadovoljni”. “Lacio”?  Konačna odluka biće poznata u naredna dva dana. Prema našem mišljenju, najbolji izbor za Stankovića je Palermo. Očekuje se, dakle, samo zvanični dogovor - rekao je Milojević.

Ukoliko sve ispadne kako treba, Palermo će dobiti novog igrača u zadnjoj liniji, a Partizan nephodnu finansijsku injekciju.   

Kako nezvanično sazanjemo Palermo je ušao u igru za dovođenje  Stankovića jer je ponudio više para od Rimljana.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: