Pandice i Bubamara u zajedničkoj akciji

Lokalni sport - Petak 05.12.2014 - 08:31

Vranje - Odbojkaški klub Panda i Sportski klub za decu sa posebnim potrebama Bubamara, organizuju zajedničku odbojkašku utakmicu u Pirotu.

Foto: Arhiva, OK Radio Foto: Arhiva, OK Radio

Projekat koji je finansijski podržao UDNP ima za cilj da uključi u sportske akitivnosti  decu sa smetnjama  u razvoju i da ih na što bolji način priblliži redovnim sportskim aktivnostima.

- Odbojkaški klub Panda već drugi put u saradnji sa Sportskim klubom Bubamara za decu sa posebnim potrebama, učestvuje u zajedničkoj akciji. Akcija ima cilj i da se skrene pažnja u društvu, da i deca sa smetnjama u razvoju mogu na jedan lep  način, da budu deo društva, da se ne osete zapostavljenima, već da imaju priliku da se druže i takmiče sa svojim vršnjacima – kaže Oliver Tončić, predsednik kluba.

Utakmica se igra u Sportskoj hali u Pirotu u subotu, gde će naši odbojkaši i odbojkašice u kombinovanom sastavu igrati sa vršnjacima iz Pirota.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: