Radnik na pripremama: Nema opuštanja

Lokalni sport - Nedelja 14.01.2018 - 11:26

Vranje - Fudbaleri “Radnika” iz Surdulice otpočeli su prvi deo priprema za prolećni deo prvenstva u Super ligi Srbije.

Fudbaleri Fudbaleri "Radnika" na prvom ovogodišnjem treningu FOTO: FK Radnik

Drugi deo priprema Surduličani će najverovatnije imati u Sportskom centru u Staroj Pazovi.

Sportski direktor Darko Gašić je zadovoljan brojem bodova koji „Radniku“ donosi mir rasterećenje uoči drugog dela prvenstva.

- Ipak, ne smemo dozvoliti sebi opuštanje ni u kom pogledu. Možda bi trebalo da podignemo lestvicu i pokušamo da u ovoj sezoni ostvarimo bolji plasman, odnosno ono što se očekuje od nas - dodao je Gašić.

Trener Radnika, Simo Krunić smatra da dosta stvari treba promeniti u odnosu na jesenji deo:

- Koliko ko bude zaslužio od prvog dana, davao doprinos, mislim i na odnos prema treninzima i davanje maksimuma na treninzima, na taj način će se svako od igrača pojedinačno izboriti i nametati za tim.

Krunić dodaje i to da će u dogovoru sa sportskim direktorom već prvih dana prelaznog roka učiniti sve da se nadomeste i popune pozicije igrača koji su napustili klub i da se ovaj prelazni rok mora vrlo ozbiljno shvatiti.
 
Naime po završetku jesenjeg dela prvenstva iz Radnika je otišlo petorica igrača: Mićić, Mijić, Marković, Plavšić i Bulatović.

Na prozivci za pripreme bilo je i novih lica, dvojica momaka iz omladinske škole Radnika, Stefan Ivanović i Nasuf Ibrahimi, kao i osamnaestogodišnji reprezentativac Konga do 20 godina, Batista Mosekini.

Prva pojačanja u klubu mogu se očekivati već kroz desetak dana a očekuje se i pozitivan rezultat dogovora čelnih ljudi Radnika i Crvene Zvezde da u narednih šest meseci dres superligaša iz Surdulice nosi i Zvezdin krilni napadač i mladi reprezentativac Srbije, Jug Stanojev.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: