RADNIK PORAŽEN, a ipak na PRAGU ISTORIJE

Lokalni sport - Subota 02.04.2016 - 21:37

Vranje - Beogradski Partizan je subotu, u 28. kolu Superlige Srbije na svom terenu savladao Radnik iz Surdulice sa 3:2 (0:2).

Kad je Partizan bio gost FOTO: Zvanična prezentacija FK Radnik Kad je Partizan bio gost FOTO: Zvanična prezentacija FK Radnik

Surdulički SPS organizovano je vodio navijače u Beograd, tu su bili i trubači, i sve je bilo spremno za spektakl, što se na kraju i dogodilo.

Radnik umalo da napravi najveće iznenađenje prvenstva, jer je prvo poluvreme protiv velikog Partizana dobio sa 2:0, golovima Ovusua i Deletića.

Ipak, Partizan se budi u drugom delu posle ulaska kapitena Saše Ilića i sve je gotovo za 15 minuta, od 54. do 70. minuta, kada Partizan preokreće sa dva gola Ilića i jednim Vlahovića.

I posle ovog poraza Radnik ostaje na osmom mestu tabele koje ga vodi u plej - off, što se računa kao najveći sportskki uspeh koji je ikada ostvario neki sportski kolektiv sa  juga Srbije.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: