RADNIK traži podršku: U nedelju BESPLATAN ULAZ

Lokalni sport - Subota 02.12.2017 - 23:14

Vranje - U okviru 20. kola Super lige Srbije, u nedelju od 17 sati, u Surdulici se sastaju ekipa Radnika i tim Mladosti iz Lučana.

Fudbaleri Radnika prošle zime FOTO: FK Radnik Fudbaleri Radnika prošle zime FOTO: FK Radnik

Ova dva tima sastala su sredinom avgusta meseca aktuelne sezone kada su u Lučanima odigrali bez golova i podelili po bod.

Utakmica će se odigrati u večernjem terminu i, s obzirom na to da se predviđa hladno i kišovito vreme, uprava domaćeg kluba odlučila je da ljubiteljima fudbala omogući besplatan ulaz na utakmicu.

Šef stručnog štaba Radnika, Simo Krunić, kaže da je domaći teren prednost za Surduličane.

- Kiša, vlažno vreme i niže temperature mogu itekako uticati na igru oba tima, no krajnji rezultat postaviće tim koji je koncentrisaniji i tim koji se više bori na ovom teškom terenu i po ovim uslovima.

Moramo voditi računa o svakom detalju, biti što koncentrisaniji i davati maksimum
- kaže Krunić.

On dodaje da je veoma zadovoljan zalaganjem svojih igrača u dosadašnjim utakmicama, a u predstojećem meču od njih će tražiti izuzetnu posvećenost svakom detalju i maksimalnu koncentraciju.

- Predviđa se nastavak lošeg vremena te u, ionako teškoj utakmici, ne verjujem da ćemo mnogo uživati u nekoj lepoti igre na mokrom terenu i kiši - ocenjuje šef struke surduličana.

Krunić dodaje da zgusnut raspored utakmica ne bi trebalo da utiče na igrače i rad stručnog štaba, a ono čime se to rešava jesu promene u sastavu tima za igru.

Uprkos tome on još uvek ne iznosi spisak kandidata za prvih jedanaest, uz opasku da je zdravstveni bilten odličan i da nema igrača koji odrađuju kartone.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: