Šejić skrivio, pa odbranio penal

Lokalni sport - Nedelja 17.08.2014 - 08:20

Vranje – Fudbaleri Radnika ostvarili su uspeh igrajući u 1. kolu Prve fudbalske lige Srbije, nerešeno na gostovanju sa ekipom Proletera u Novom Sadu, 0:0.

FK Radnik, Foto - FB FK Radnik, Foto - FB

Prema izveštačima, utakmica je imala dva različita poluvremena. U prvom, bolji je bio Proleter, a najzreliju šansu imao je Radovojević koji nije uspao da savlada Bojana Šejića sa bele tačke u 35. minutu.

Sudija Petković iz Beograda svirao je jednaesterac za domaćina pošto je golman Šejić oborio Vujakliju kojji je izašao sam pred njim.

Radnik je igrao zrelije u drugom poluvremenu, diktirao tempo, a šansu utakmice imao je Ljubo Baranin koji se nakon duplog pasa sa Petrovićem našao sam pred golmanom Nastićem i šutirao u spoljni deo mreže.

Utakmicu je sudio Nemanja Petrović iz Beograda sa pomoćnicima Vladimirom Šegrtom iz Beograda i Žarkom Obradovićem iz Valjeva.

Za Radnik protiv Proletera nastupili su: Šejić, Ilić Milovanović, Krstić, Baranin, Pejčić (od 90+2 Milutinovcić), N.Stojanović, Ristić, Jovanović (od 82. Petrović), F.Stojanović, Rajović (od 71. Jeremić).

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: