SPORTISTI GODINE: Dinamo drugi put najbolji (FOTO)

Lokalni sport - Petak 29.01.2016 - 09:18

Najbolji sportski kolektiv u Vranju u protekloj godini je FK Dinamo, za najboljeg sportistu proglašen je kikbokser Fazlija Redžepi, dok je najbolja sportistkinja Ana Petrović iz ŽOK Vranje.

Izbor za najbolje sportiste održan 53. put. Foto: vranje.org.rs Izbor za najbolje sportiste održan 53. put. Foto: vranje.org.rs

Za najboljeg sportskog radnika izabran je Goran Nastić, najbolji sportski stručnjak je Dragorad Stanić, a najbolji trener Vedran Tašković.

Sportsko iznenađenje godine je Katarina Trajković, specijalno priznanje pripalo je Nikoli Jankoviću, a nagrada za životno delo proslavljenom rukometašu Branimiru Neđi Milojkoviću.

Mlade sportske nade Grada Vranja, njih 47 nagrađene su posebnim priznanjima i peharima. Izbor najboljih u vranjskom sportu održan je po 53. put u restoranu "A2".

Izboru najboljih u vranjskom sportu, pored rukovodstva grada prisustvovali su Darko Filipović, član Gradskog veća i Dane Korica, proslavljeni atletičar i savetnik predsednika Sportskog saveza Srbije.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: