U najavi bogat fudbalski vikend

Lokalni sport - Četvrtak 13.11.2014 - 05:53

U 14. kolu Srpske fudbalske lige Istok, vranjski Dinamo u subotu u gostima igra sa ekipom Car Konstantin iz Niša. Dinamo se nalazi na trećoj poziciji na tabeli, sa osvojenih 25 bodova, dok Nišlije zauzimaju peto mesto, sa dva boda manje.

Arhiva OK Radija Arhiva OK Radija

Fudbaleri Radnika iz Surdulice u pretposlednjem kolu Prve fudbalske lige Srbije, takođe u subotu, dočekuju ekipu Sloge iz Petrovca na Mlavi. Iako je ostalo da se odigraju još dve utakmice, Surduličani su praktično obezbedili titulu jesenjeg prvaka. Nalze se na čelnoj poziciji tabele sa osvojenih 29 bodova, dok je Sloga treća sa ukupno 24 boda.

Kad su u pitanju timovi iz okruga koji se takmiče u  zoni Jug, u subotu Nebeski Anđeli su domaćini Pustoj Reci, dok SFK Morava u gostima igra sa Vlasinom. BSK iz Bujanovca, takođe se u gostima sastaje sa Jedinstvom iz Bele Palnke. Ova utakmica se igra u nedelju.

Nakon 13 odigranih kola, Morava je na 4. mestu na tabeli sa 26 bodova, Nebeski Anđeli su  na 11. mestu sa 15, dok BSK Bujanovac ima 9 osvojenih bodova, i zauzima pretposlednje 15. mesto.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: