Vranjanci oborili državni rekord

Lokalni sport - Utorak 24.03.2015 - 06:12

Vranje - Na IV Balkanskom prvenstvu u powerliftingu i bench press-u u Knjaževcu, ekipa iz Fitness Centra Abc u Vranju ostvarila je zapažene rezultate. Ekipi su pripale četiri zlatne, jedna srebrna i jedna bronzana medalja.

Fitness Centar Abc, Foto. Stefan Manasić Fitness Centar Abc, Foto. Stefan Manasić

Takmičar Stefan Manasić iz ekipe Fitness Centra Abc osvojio je zlatnu medalju u bench press-u i pomerio balkanski i državni rekord za juniore do 110 kg, podigao je 192,5 kg.

Miloš Simonović je osvojio zlatnu medalju i pomerio takođe balkanski i državni rekord za tinejdžere do 60kg, podigao je 140 kg. Miloš Kostić je u open kategoriji osvojio zlatnu medalju  podigao je 150 kg.

Milan Stanković se takmičio u powerliftingu u kategoriji tinejdžera 18 do 19 godina osvojio zlatnu medalju  podigao, čučanje 266 novi svetski rekord, Bench 127,5 i Mrtvo vučenje 311,5 novi svetski rekord.

Ninoslav Veličković je u kategoriji tinejdžera od 16 do 17 godina osvojio srebrnu medalju, podigao 90 kg.

Danijel Veličković je u kategoriji tinejdžera od 18 do 19 godina osvojio bronzanu medalju, podigao 80kg.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: