Vranjanci pobedili na svom skijalištu

Lokalni sport - Ponedeljak 23.02.2015 - 11:14

Vranje - Skijaški klub Besna Kobila iz Vranja odneo je ekipnu pobedu na „Besnokobilskom kupu“ u veleslalomu, održanom na Besnoj Kobili u okviru drugog kola Alpskog kupa jugoistočne Srbije.

Foto: Arhiva OK Radio Foto: Arhiva OK Radio

Prema rečima organizatora u nadmetanju 55 takmičara iz sedam klubova regiona i beogradskog BSK, Vranjanci su sakupili 254 boda, ispred Bakra iz Bora (201) i Niša (195).

Posle dva regionalna takmičenja, održana na Crnom vrhu kod Bora i Besnoj kobili kod Vranja, poredak na skijaškom jugoistoku je sledeći,
Bakar (Bor) 420, Niš 407, Besna kobila (Vranje) 396, Midžor (Knjaževac) 178, Kraljevica (Zaječar) 56, Vlasina (Surdulica) 54, Starica (Majdanpek) 50 i Stara planina (Pirot) 23.

Od naših takmičara pobedu u svojoj kategoriji odnela je Lenka Stanković, srebrom su se okitili Andrija Đorđević, Milica Mitić, Anastasija Veselinović i David Đorđević.

Dok su bronzani u svojim kategorijama bili Dušan Trajković, Milica Janjić, Kalina Pešić i Luka Marković.

Kuriozitet ove trke je da su učestvovala tri najbolja Srpska skijaška kluba, BSK Beograd, NIŠ i MIDŽOR iz Knjaževca.

Pored ove trke održana je i trka otvoreno prvenstvo grada Vranja, gde su uglavnom ponovljeni rezultai iz prve trke.

Uspešan organizator ovih trka bio je Skijaški klub Besna Kobila, a domaćin celog dogadjaja  Skijalište „Besna Kobila“, nagrade najuspešnijima obezbedio je Sportski savez grada Vranja, saopštavaju iz kluba.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: