Agasi: Novak će biti bolji nego ikad pre

Nacionalni sport - Petak 10.11.2017 - 08:06

Novak je osvojio više trofeja od mene, možda je naišao na loš period. Ne strahujem za njega - poručio je bivši američki teniser, a sada trener srpskog asa

Agasi i Đoković FOTO: EPA Agasi i Đoković FOTO: EPA

Bivši američki teniser i trener Novaka Đokovića, Andre Agasi, izjavio je danas da veruje da bi mogao da pomogne srpskom igraču da bude "bolji nego što je ikada bio".

- Da budem iskren, njemu (Đokoviću) nisam potreban da ponovo pobeđuje, ali mogao bih da mu pomognem da postane bolji nego što je ikada bio - rekao je Agasi tokom jedne sportske emisije emitovane danas na internetu.

Agasi je počeo da sarađuje sa Đokovićem malo pre Rolan Garosa, na kojem je Đoković stigao do četvrtfinala.

Đoković (30) je krajem jula odlučio da propusti ostatak sezone zbog povrede lakta.

On je trenutno na 12. mestu na ATP listi, što je njegov najgori plasman od marta 2007. godine, ali je Agasi uveren u Đokovićeve dalje uspehe.

- Đoković je osvojio više trofeja od mene. Možda je naišao loš period u njegovoj karijeri.

Došao sam malo pre Rolan Garosa, ali ne strahujem za njega - dodao je Agasi navodeći da bi Đoković za nedelju dana trebalo da zna da li je sve oko njegove povrede lakta "konačno prošlost".

- On je neverovatno talentovan na mnogim poljima. Mi vidimo samo njegove fizičke aktivnosti na terenu, ali su njegove mentalne, psihološke i analitičke sposobnosti jedinstvene - dodao je Agasi.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: