Bane Ivanović u crno-belom, ali ne u Juventusu!?

Nacionalni sport - Nedelja 04.12.2016 - 10:47

Nove spekulacije u vezi sa transferom kapitena reprezentacije Srbije, ali ovoga puta se tvrdi da je posao već - dogovoren!

Ivanović gotovo sigurno napušta Čelsi; Foto: Reuters Ivanović gotovo sigurno napušta Čelsi; Foto: Reuters

Iz nedelje u nedelju, sve su glasnije najave rastanka Baneta Ivanovića i londonskog Čelsija, pogotovo ako se ima u vidu činjenica da najnovije uspehe ''Plavaca'' naš reprezentativac uglavnom posmatra iz drugog plana, sa klupe za rezerve.

Nedavno su se, s tim u vezi, pojavile ''bombastične'' informacije da bi Bane mogao da se iz Čelsija preseli u Barselonu, ili Juventus, pogotovo posle povrede Danija Alveša, ali danas se pojavila jedna možda i realnija opcija.

Naime, turski mediji preneli su da je turski Bešiktaš ozbiljno ''zagrizao'' da angažuje Ivanovića, koji bi u slučaju realizacije ovog posla zaigrao zajedno sa saigračem iz reprezentacije Srbije Duškom Tošićem.

Navodi se takođe, da bi predugovor sa Turcima trebalo da bude potpisan tokom narednog meseca, a da bi transfer bio realizovan narednog leta.

Podsetimo, Ivanović je član Čelsija još od 2008. godine, kada se u London preselio iz moskovske Lokomotive, a na domaćoj sceni je na početku karijere branio boje Srema i OFK Beograda.

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: