Bjeković ostaje u predsedničkoj trci

Nacionalni sport - Ponedeljak 12.09.2016 - 08:46

Nenad Bjeković se ne povlači iz predsedničke trke! Jedan od dva kandidata na predstojećim izborima koji će se u Fudbalskom klubu Partizan održati u sredu 14. septembra obelodanio je za „Alo!” da će doći na Skupštinu, iako se do juče mislilo da od toga nema ništa nakon poslednjih dešavanja u klubu.

Na istoj strani: Nenad Bjeković i Savo Milošević; Foto: Aleksandar Dimitrijević Na istoj strani: Nenad Bjeković i Savo Milošević; Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Moje pojavljivanje je obaveza ne prema meni, već pre svega prema Partizanu i svim pravim partizanovcima koji, vole klub i koji prepoznaju onoga ili one koji su spremni da daju sve za svoj klub.

Prevashodno mislim na ljubav, a onda i na stručnost. Uopšte se više ne dovodi u pitanje, niti se ikada dovodilo da su ljudi koji su u mom timu - stručni.

Oko toga ne treba da se diskutuje. Ali ono što je važno, ja bih voleo da pored sebe vidim i Tomislava Karadžića i Mileta Jovičića - rekao je Bjeković za „Alo!”.

To su novi momenti, imajući u vidu da je Karadžić do juče bio neutralan, čak i naginjao ka Žarku Zečeviću.

To tek može da se kaže za Jovičića, koji je do pre nekoliko dana bio u radnoj grupi, ali je očigledno razočaran odlukom „pozicije” da njen kandidat za predsednika bude Milorad Vučelić.

- Zna se ko je iskreni partizanovac, ko bezrezervno voli klub. Ja sam to nebrojano puta dokazao.

Poslednji je čas da se dogode promene, vidite šta se dešava. Partizan ne stoji dobro ni na jednom polju, tome se mora već jednom stati na put - zaključio je Bjeković.

Alo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: