Denver ne da Jokiću da igra na EP!

Nacionalni sport - Ponedeljak 17.04.2017 - 09:24

Menadžer Nikole Jokića Miodrag Ražnatović rekao je da Denver Nagetsi ne žele da Nikola igra za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu!

Jokić preko potreban Nagetsima FOTO: Profimedia Jokić preko potreban Nagetsima FOTO: Profimedia

Jokić je u sezoni koja je za njega završena pre dva dana pružao fenomenalne partije i izdvojio s ekao jedan od najboljih centara u NBA ligi.

"Dosta toga se promenilo u međuvremenu, oni žele da on leto provede na drugačiji način. Pre nego što se vrati u zemlju Nikola će razgovarti s njima kako bi dobio zeleno svetlo da igra za reprezentaciju.

Sporno je samo ovo leto, narednih 5-10 nije sigurno, ali ovo im je bitno", rekao je Ražnatović na televiziji Pink.

Jokić je prošlog leta bio jedan od ključnih igrača Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a sigurno je da je uz Miloša Teodosića, u ovom momentu, najbolji srpski košarkaš.

"U Denveru smatraju da bi on morao da popravi neke stvari kako bi uveo ekipu u plej-of. On je postao apsolutno najvažniji igrač tima.

Govorimo pre svega o fizičkoj spremi, koja mu definitivno nedostaje, a to ne bi mogao da uradi u slučaju da se odazove pozivu reprezentaciji Srbije.

On ima veliku želju da igra, ali videćemo šta će se dogoditi", rekao je Ražnatović.

Alo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: