Istorijska pobeda Pazara protiv Partizana

Nacionalni sport - Nedelja 02.08.2015 - 01:22

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su Partizan sa 3:2, u utakmici 3. kola Superlige Srbije.

Foto: Ekipa Novog Pazara je tako prvi put u svojoj istoriji pobedila crno-bele nanevši im prvi poraz u sezoni.  Trener Partizana Zoran Milinković je rizikovao ubacivši potpuno drugi tim od onog koji je igrao protiv Steaue i to mu se nije isplatilo.  Parti Foto: Ekipa Novog Pazara je tako prvi put u svojoj istoriji pobedila crno-bele nanevši im prvi poraz u sezoni. Trener Partizana Zoran Milinković je rizikovao ubacivši potpuno drugi tim od onog koji je igrao protiv Steaue i to mu se nije isplatilo. Parti

Ekipa Novog Pazara je tako prvi put u svojoj istoriji pobedila crno-bele nanevši im prvi poraz u sezoni.

Trener Partizana Zoran Milinković je rizikovao ubacivši potpuno drugi tim od onog koji je igrao protiv Steaue i to mu se nije isplatilo.

Partizan je dobro počeo i poveo golom Trujića u 12. minutu, ali Novi Pazar je brzo preokrenuo zahvaljujući pozajmljenomk igraču crno-belih Aškovskom koji je bio i igrač utakmice.

Aškovski je u 21. i 25. minutu iznudio dva penala, domaćin je samo jedan pretvorio u gol (Pavlović u 21. minutu), a upravo je Aškovski i doneo vođstvo domaćinu u 26. minutu. Partizan se vratio u najboljem trenutku golom Kojića u 45. minutu, ali u nastavku je Aškovski u 71. minutu doneo veliku pobedu Pazarcima koji sada imaju četiri boda.

Ekipa Partizana ostala je na šest bodova iz prve tri utakmice.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: