Ivanović: Velika utakmica, deo istorije

Nacionalni sport - Ponedeljak 07.09.2015 - 09:27

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da je utakmica sa Francuskom mnogo važna jer predstavlja 100. nastup ‘Orlova’ na međunarodnoj sceni.

Orlovi igraju 100. meč. Foto: Starsport Orlovi igraju 100. meč. Foto: Starsport

Prijateljski duel Francuske i Srbije igra se od 20.45 u Bordou.

“Ovo je za Srbiju velika utakmica, deo istorije i ostaće upisana kao 100. meč. Neće biti shvaćena kao prijateljska, iako će šansu dobiti fudbaleri koji do sad nisu puno igrali”, rekao je Ivanović na konferenciji za medije u Bordou.

Ivanović je dodao da ekipa još nije zrela da igra pod pritiskom velike utakmice.

“Francuska je jako ozbiljna reprezentacije, rade sve da osvoje prvenstvo Evrope koji će organizovati sledeće godine. Posledni put kad su igrali kod kuće neki šampionat bili su prvaci sveta, to dovoljno govori o njihovom kvalitetu”, rekao je Ivanović.

Pored Ivanovića, prvu utakmicu za reprezentaciju Srbije odigrao je i Vladimir Stojković, koji je 2006. godine u Uherskom Hrdištu stajao na golu protiv Češke u trijumfu sa 3:1.

“Imamo obavezu prema naciji i nama samima da odigramo što bolje i počnemo da se spremamo za naredne kvalifikacije”, rekao je Stojković.

Golman Makabija iz Haife nije želeo nikoga da izdvoji u timu ‘Trikolora’.

“Ne mogu da izdvojim nekoga posebno, oni nisu reprezentacija u kojoj treba posebnu pažnju pokloniti nekom pojedincu, od svakoga se može očekivati da bljesne. Upravo zbog toga, trudiću se da budem skoncentrisan svih 90 minuta”, rekao je Stojković.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: