Jovetić: Želim samo da uživam

Nacionalni sport - Utorak 26.08.2014 - 16:21

Fudbaler Mančester Sitija Stevan Jovetić bio je junak trijumfa "građana" nad Liverpulom sa 3:1, a posle utakmice rekao je da njegov tim zabeležio bitnu pobedu.

Beta/AP Photo/Rui Vieira Beta/AP Photo/Rui Vieira

Jovetić je bio dvostruki strelac u toj pobedi, a svojim izdanjem je oduševio mnoge, posebno menadžera Manuela Pelegrinija.

- Liverpul je jedan od timova koji želi titulu i mi smo to znali, pa smo zbog toga odigrali dobro. Na kraju smo pobedili i zabežili bitan trijumf - rekao je Jovetić.

Crnogorski fudbaler je priznao što je probleme sa povredom ostavio iza sebe i da sada samo gleda unapred.

- Doživljavam toliko lepih trenutaka sada, posle mnogo problema prošle sezone. Ali, ne želim da razmišljam o prošlosti, želim samo da uživam sa timom i da osvojimo što više titula. Teško je ostati u startnoj postavi, ali je moj posao da samo izađem na teren i dam sve od sebe. Menadžer je taj koji odlučuje - naglasio je Jovetić.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: