Partizan - Još jedan potpis!

Nacionalni sport - Subota 13.02.2016 - 12:56

Klub iz Humske je juče obelodanio potpisivanje novih ugovora sa talentovanim Veljkom Birmančevićem i Aleksandrom Vlahovićem, ali to, izgleda, nije sve.

Bogosavac u Partizanu do januara 2019. godine; Foto: Miroslav Todorović Bogosavac u Partizanu do januara 2019. godine; Foto: Miroslav Todorović

Veljko Birmančević i Dušan Vlahović su u potpunosti opravdali poverenje trenera Ivana Tomića na zimskim pripremama, iako im je to bilo prvo iskustvo ove vrste u prvom timu crno-belih.

Zato je i potpisivanje novih ugovora u petak i logična posledica, ali još jedan momak se tokom zime ozbiljno nametnuo i zaslužio da u Humskoj o njemu mnogo ozbiljnije razmišljaju.

U pitanju je levi bek Miroslav Bogosavac, koji bi, kako sada stoje stvari, mogao da iz prve postave istisne jesenas standardnog Aleksandra Subića.

Naime, ''Blic'' prenosi da su u Partizanu odlučili i da sa Bogosavcem potpišu novi ugovor, pa će umesto do juna 2017. godine, Bogosavac biti veran crno-belima do januara 2019.

Ovo je samo još jedna potvrda da je konačno došlo vreme da Bogosavac dobije pravu priliku u ekipi Partizana, s obzirom da je ove zime prošao svoje već treće pripreme za prvim timom.

Podsetimo, njega je nedavno javno pohvalio i iskusni Marko Jovanović, koji je naglasio da je baš Bogosavac na njega ostavio najjači utisak tokom zime, uz konstataciju da ''odavno nije video pametnijeg fudbalera''.

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: