Poraz Zvezde u Tel Avivu

Nacionalni sport - Petak 19.01.2018 - 07:54

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su poraz od Makabija u Tel Avivu 89:75, u 19. kolu Evrolige.

Detalj pred košem Crvene zvezde FOTO: Printscreen Detalj pred košem Crvene zvezde FOTO: Printscreen

Uz to, jedan od najboljih Zvezdinih igrača ove sezone Džejms Feldin doživeo je povredu u prvom poluvremenu kada je prilikom jednog prodora iskrenuo skočni zglob i ne zna se koliko će dugo odsustvovati sa parketa.

A biće Zvezdi potreban jer je već za osam dana novo kolo Evrolige na programu i meč protiv Olimpijakosa, dok će pre tog duela igrati sa MZT-om u ABA ligi, a nakon meča sa timom iz Pireja i večiti derbi sa Partizanom u okviru regionalne košarkaške lige.

Uz to će imati i težak raspored u Evroligi, pa bi bilo dobro da trener "crveno-beli" Dušan Alimpijević ima na raspolaganju ceo sastav.

Što se večerašnjeg duela tiče, ovo nije najbolja Zvedina utakmica ove godine jer su igrači bili umorni i istrošeni. Što i ne čudi ako se zna da su čitav kontinent nekoliko puta prešpartali u proteklih par meseci, a sve da bi stigli sa utakmice na utakmicu, kako u evropksom tako i u regionalnom takmičenju.

I baš zato ni nisu bila velika očekivanja pred duel sa Makabijem.

Pogotovo ako se zna da je trener "ponosa Izraela" Neven Spahija odmarao neke igrače na prošlom evroligaškom meču koji su igrali protiv Olimpijakosa i koji su lagano izgubili.

Zato i ne čudi što su košarkaši Makabija od samog početka kontrolisali tok meča, iako se Zvezda u nekoliko navrata vraćala "u život", ali više od toga srpski šampion nije mogao.

Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: