Saša Ilić: Utakmica godine

Nacionalni sport - Utorak 25.08.2015 - 09:15

Kapiten Partizana Saša Ilić nazvao je revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona sa BATE Borisovom utakmicom godine.

Partizan dočekuje BATE u sredu od 20:45 časova. Foto: FK Partizan Partizan dočekuje BATE u sredu od 20:45 časova. Foto: FK Partizan

Crno-beli su poraženi minimalnim rezulatom u Borisovu prošle sedmice, pa moraju da pobede beloruskog šampiona u sredu, ukoliko žele treće učešće u elitnom takmičenju.

"Pred nama je u sredu utakmica godine. BATE nije pokazao neku naročitu snagu, a ubeđen sam da bi se Partizan vratio neporažen iz Borisova samo da smo ostali kompletni na terenu", rekao je Ilić za Večernje novosti.

Partizan je posle dva poraza konačno slavio na gostovanju u Superligi Srbije, trijumfom u Čačku u subotu.

"Pre svega, razbili smo maler koji nas je pratio od početka sezone. Nismo imali pobedu u gostima i ona je sada došla na veoma teškom gostovanju u Čačku. Sve u svemu, u dobrom raspoloženju čekamo sredu i revanš protiv Belorusa. Verujem se da navijačima ne treba posebna pozivnica. Neka ponove spektakl kao u revanšu sa Steauom i ja ću biti najsrećniji kapiten na svetu", zaključio je Ilić.

Kao i protiv Rumuna očekuje se pun stadion u Humskoj, jer više nema karata u slobodnoj prodaji.

Partizan dočekuje BATE u sredu od 20:45 časova.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: