Savić: Bio je penal; Terzić: Hvala Partizanu na fer dočeku

Nacionalni sport - Četvrtak 14.12.2017 - 08:14

Posle 22 godine sam baš ja skrivio taj kazneni udarac. Čim Mažić svira znači da jeste. Jako je bitno što nismo izgubili - kaže štoper Zvezde

Savić priznaje da je skrivio penal FOTO: Printscreen Savić priznaje da je skrivio penal FOTO: Printscreen

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da je srećan što je njegova ekipa održala bodovnu prednost u odnosu na Partizan posle večerašnjeg derbija i istakao da je sudija Milorad Mažić opravdano dosudio penal za crno-bele.

- Mislim da je bila dobra utakmica, imali smo i mi i oni dobre šanse da pobedimo...

Posle 22 godine ja sam baš skrivio taj penal. Mislim da je bio penal, opravdano je sviran. Čim Mažić svira znači da je penal i tu nema diskusije - rekao je Savić za Arenu sport.Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su danas u Beogradu nerešeno 1:1 u poslednjoj utakmici prvog dela sezone u Super ligi Srbije.

Partizan je u 156. "večitom" derbiju poveo u 62. minutu golom Sejdube Sume iz jedanaesterca, dok je izjednačenje Zvezdi doneo Ričmond Boaći u 84. minutu.Crvena zvezda je lider domaćeg šampionata posle 22 odigrana kola sa 57 bodova, dok Partizan ima devet manje.

- Mnogo smo srećan što smo uspeli da izjednačimo. Mislim da je jako bitno da nismo izgubili utakmicu i da smo održali bodovnu prednost - rekao je Savić.

Takmičenje u Super ligi Srbije nastaviće se 17. februara.

PEŠIĆ: ČESTITAM STOJKOVIĆU

Napadač crveno-belih Aleksandar Pešić je imao par odličnih šansi, ali je golman crno-belih Vladimir Stojković sprečio pogodak.

- Čestitam mu, on je najbolji golman u ligi i znali smo da će biti teško savladati ga. Mislim da je ovo najrealniji rezultat - rekao je Pešić

TERZIĆ: HVALA PARTIZANU NA FER DOČEKU

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić zahvalio se upravi Partizana na prijatnom dočeku i najavio da će crveno-beli uzvratiti na sledećem derbiju.

- Želim da se u ime Crvene zvezde i u svoje lično ime zahvalim rukovodstvu FK Partizan na korektnom i fer dočeku. Trudićemo se da im uzvratimo na isti način i da budemo pravi domaćini u sledećim utakmicama na stadionu Rajko Mitić - izjavio je Terzić novinarima.

 

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: