Transfer u Zvezdu? Ivanić ima drugu ideju!

Nacionalni sport - Nedelja 19.11.2017 - 12:05

Jedan od najboljih fudbalera BATE Borisova ''naoštren'' za četvrtak i duel sa Zvezdom u Ligi Evrope.

Ivanov koncentrisan na predstojeće utakmice FOTO: EPA Ivanov koncentrisan na predstojeće utakmice FOTO: EPA

O Mirku Ivaniću se u ovdašnjim medijima dosta pisalo u proteklih desetak dana, mediji najavljuju njegov transfer u Crvenu zvezdu, možda već na zimu, ali izgleda da njega sve to ne dotiče pred duel protiv crveno-belih u pretposlednjem kolu Lige Evrope.

Pisali smo juče, BATE je stigao na prag osvajanja nove titule u Belorusiji, posle pobede nad Nemanom (3:1) i poraza do sada vodećeg Soligorska od Torpedo Žodina (1:2), pa ekipu iz Borisova u narednih nedelju dana očekuju dve ključne utakmice u sezoni.

Prva je u četvrtak protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope, a naredna tri dana kasnije, protiv Gorodeje u gostima, u poslednjem kolu beloruskog šampionata.

U izjavi za klupski sajt posle jučerašnjeg trijumfa, Mirko Ivanić je najpre prokomentarisao tu utakmicu i bio kritičan zbog igre u prvom poluvremenu kada su gosti vodili 1:0, a onda se okrenuo dvoboju sa Zvezdom.

''Sami sebi stvaramo probleme, a onda hrabro pokušavamo da se sa njima izborimo. Naravno, bilo bi poželjno da na svom terenu dominiramo sa manje komplikacija. Srećom, uspeli smo da pokažemo karakter.

U prvom poluvremenu nismo bili dovoljno agresivni, ali u pauzi smo imali konstruktivan razgovor.

Trener je od nas tražio da budemo aktivniji, ali da ne žurimo previše. I osetio sam da je tim uveren u pobedu, a pozitivno raspoloženje je dodatno došlo do izražaja posle prvog pogotka.

Sledeće nedelje nas očekuju dva finala - u Evropi protiv Crvene zvezde, a onda i u prvenstvu sa Gorodejom.

Mi smo navikli na takav ritam i ne sumnjam da ćemo imati dovoljno snage. Na neki drugi ishod osim pobeda mi uopšte ne mislimo'', optimistički je poručio Ivanić.

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: