Vaterpolisti lako sa Rumunijom

Nacionalni sport - Petak 17.07.2015 - 10:12

Srpski vaterpolisti ostvarili su treću pobedu na turniru u Nišu, pošto su u trećem kolu sa 9:6 pobedili Rumuniju.

Srbija prva u grupi. Foto: Vaterpolo savez Srbije Srbija prva u grupi. Foto: Vaterpolo savez Srbije

Izabranici Dejana Savića tako su zauzeli prvo mesto u grupi i u petak od 20 časova će u polufinalu igrati sa Grčkom.

Naš tim je u duelu sa Rumunima igrao bez Nikića, Filipovića, Gojka Pijetlovića, Jakšića, Gocića i Prlainovića, ali je zasluženo bez problema slavila.

Reprezentacija Srbije je posle tri četvrtine imala prednost od 7:2, da bi u poslednjem periodu Rumuni ublažili poraz. U odbrani je bio odličan Branislav Mitrović, dok su u napadu raspoloženi bili Stefan Mitrović, Čuk i Mandić.

Stefan Mitrović je utakmicu završio sa četiri gola, dva je dodao Mandić, a Rašović, Ćuk i Ubović po jedan. Kod Rumuna, Negreanu je upisao tri pogotka.

- Dve pobede u toku dana su odraz ozbiljnog ulaska u igru posebno u drugoj utakmici. Kasnije je došlo do malog opuštanja, ali to nije stvaralo dileme oko rezultata. Dobar turnir, dobre provere. Sada imamo dve najteže utakmce i verujem da ćemo dizati formu - rekao je Milan Aleksić, koji je bio kapiten Srbije na utakmici.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: