Vujošević: Mnogo izgubljenih lopti

Nacionalni sport - Četvrtak 16.10.2014 - 06:03

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je veliki broj izgubljenih lopti biojedan od uzroka poraza njegovog tima od Lijetuvos Ritasa.

Starsport Starsport

- Crno-beli“ su u prvom kolu Evrokupa poraženi od litvanske ekipe u Vilnusu 92:65. U narednom kolu Partizan dočekuje Banvit.

- Loše prvo poluvreme i tokom cele utakmice puno izgubljenih lopti, 25 od kojih je dobar deo bio iz prve linije dajući mogućnost našem protivniku da igra kontranapad."

- Nismo dovoljno dobro branili pik, iz kog su oni kreirali šut za tri poena i ubacili 12 trojki. Prednost u visini koju smo mi iskazali skokom, ne može da bude nadoknada za toliki broj izgubljenih lopti. Potpuno zaslužena pobeda Lijetuvos Ritasa - rekao je Duško Vujoševuć odmah po završetku utakmice.

Istakao je trener kluba iz Humske kvalitet drugog po redu evropskog takmičenja i još jednom pozvao najvernije navijače „crno-belih“ da i u ovim momentima budu uz njegov tim.

- Ovo pokazuje, a već sam o tome davno pričao, da ovo takmičenje nije loše, da se da postaviti pitanje koliko smo mi kvalitetni za to takmičenje, a ne koliko je takmičenje kvalitetno.

Najavljivao sam ovakve situacije, možda očekujući malo bolje nego što je bilo u pojedinim momentima, ali ne nadajući se mogućnosit da se sada dobije utakmica, i pozivao one najvernije da ostanu uz Partizan i u ovim teškim momentima.

Kada govorim o teškim momentima, mislio sam i posle ovakvih poraza, ne kada se prave uspesi, pa je normalno da ima i ovakvih i onakvih reakcija. Oni koji zaista vole i oni koji prepoznaju stvari, znaju da moraju i u ovakvim situacijima da budu uz tim - zaključio je Vujošević.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: