Zvezda sigurno u odbranu titule

Nacionalni sport - Subota 09.08.2014 - 21:51

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom su krenuli u odbranu titule prvaka, pošto su u prvom kolu savladali Radnički iz Niša sa 2:0.

Starsport Starsport

"Crveno-beli" su tako uspeli da sruše tradiciju i ostvare trijumf u prvom kolu prvenstva, tek treći put u poslednjih 13 godina.

"Crveno-beli" su tako uspeli da pobede iako zbog problema sa registrovanjem igrača nisu mogli da računaju na pojačanja koja su stigla ovog leta.

Zvezda, Partizan, OFK Beograd, Rad i Vojvodina zbog dugovanja neće moći do početka takmičenja da registruju ukupno 25 fudbalera – "crveno-beli“ i Rad po devet igrača, OFK Beograd pet, a Partizan i Vojvodina po jednog.

Domaći tim bio je bolji tokom većeg dela meča, a da je Đorđe Rakić bio malo prisebniji, rezultat je mogao da bude i ubedljiviji.

Najistaknutiji pojedinac meča bio je Darko Lazović, koji je pravio velike probleme protivnicima po desnoj strani.

Ipak, meč je rešio kapiten Nenad Milijaš, sa dva gola u finišu prvog poluvremena. Prvo je njegov udarac u 43. minutu skrenuo Ljubinković i prevario golmana Filipovića, da bi tri minuta kasnije bio postavljen konačan rezultat i to na veoma bizaran način.

Milijaš je šutirao iz slobodnjaka sa nekih 30 metara iskosa sa desne strane, gađao bliži ugao, Filipović je pogrešno procenio let i lopta je bez njegove intervencije završila u mreži.

U drugom delu igre Radnički je mogao da smanji preko Pejčića, dok su u Zvezdi najbolje prilike propustili Rakić, Lazović i Jović.

U toku dana pobede su ostvarili Novi Pazar i Spartak.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: