Legenda Palerma mora u zatvor zbog Cosa Nostre!

Svetski sport - Subota 21.10.2017 - 12:53

Suđenje završeno, presuda na stolu, podstrekivanje na iznudu skupo koštalo bivšeg italijanskog reprezentativca...

3 i po godine zatvora za nekadašnjeg reprezentativca FOTO: Getty Images 3 i po godine zatvora za nekadašnjeg reprezentativca FOTO: Getty Images

Fabricio Mikoli mora u zatvor,

Sud u Palermu je doneo odluku da zbog iznude, nekadašnji italijanski reprezentativac bude osuđen na 3 i po godine zatvora.

Čitav slučaj je pre par godina dobio na publicitetu kada je Mikoli tražio od Maura Laričele, sina poznatog bosa Antonina da mu pomogne da vrati dugo od 12 000 evra koje je pozajmiio prijatelju.

Sve se dogodilo početkom decenije kada je Mikoli igrao za Palermo.

Mikoli je tvrdio da nije znao da je Mauro sin šefa mafije, ali su snimljeni i razgovori u kojima se podsmeva tragično nastradalom sudiji Falkoneu i čak peva neke mafijaške pesme u kojima se slavi atentat na poznatog sudiju devedesetih na Siciliji kada je Cosa Nostra digla autoput u vazduh i ubila Falkonea koji je iza rešetaka smestio veliki broj mafijaških vođa.

Mikoli je 10 puta igrao za Italiju, nosio je dresove Juventusa i Fiorentine, nastupao i za Benfiku, "Romario iz Salerna" kako su ga zvali je karijeru završio pre tri sezone, odigravši 11 mečeva za Birkirkaru sa Malte...

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: