Matić se odlučio, Čelsi na potezu?

Svetski sport - Utorak 20.06.2017 - 10:02

Izgleda da se ispod žita valja nešto krupno, prelazni rok se zahuktava, Srbin bi mogao da uskoro bude na svim naslovnim stranama!

Matić ima poziv Murinja FOTO: Getty Images Matić ima poziv Murinja FOTO: Getty Images

Nemanja Matić navodno veruje da je vreme za promenu, nije više siguran da će biti startet, Konte insistira na Bakajoku.

Nije tajna da srpski as ima poziv Murinja, ali to će biti zaista teška misija, ipak, ako Čelsi želi da napuni kasu, verovatno bi ih ponuda od 45-50 miliona ubedila da puste Matića kod bivšeg trenera.

Murinjo najviše od svega ceni želju Matića da radi i njegov profesionalizam, potreban mu je igrač sa takvim voljnim momentom, primer za druge.

I dalje se međutim pominje Juventus.

Naime, ako ne ubede Aleksa Sandra da odustane od odlaska u Čelsi, oni će insistirati na Matiću kao delu sporazuma.

Prema tim navodima, Juve ubeđuje Brazilca da produži ugovor, ali ne mogu da mu ponude ono što i Čelsi. Zbog toga bi tražili da transfer bude 70 miliona, ali da deo toga bude i Matić.

Posle toga sve zavisi od Kontea, on Aleksa Sandra sada vidi kao prioritet, a Juventus u tom slučaju ne bi morao da troši novac na vezistu, već bi se usresredio na dovođenje ne samo Daglasa Košte, već i Bernadeskija iz Fiorentine.

Matić želi da promeni sredinu, verovatno bi radije ostao u PL, međutim ni Juventus nije loša opcija, već je pregovarao sa italijanskim šampionom, ali Konte nije ni hteo da čuje za njegov odlazak prošlog leta.

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: