Matiću 100.000 funti nedeljno?

Svetski sport - Nedelja 01.03.2015 - 14:51

Srpski reprezentativac Nemanja Matić koji igra za Čelsi trebalo bi da dobije novi, poboljšani ugovor, po kojem bi dobijao 100.000 funti nedeljno.

Beta/AP Photo/Jon Super Beta/AP Photo/Jon Super

Matić je jedan od ključnih igrača u timu Žozea Murinja ove sezone, a čelnici kluba žele da ga nagrade za dobre partije.

Član "Orlova" trenutno ima platu od 70 hiljada funti nedeljno, ali kako prenose engleski mediji to bi uskoro moglo da se promeni.

Naime klub je spreman da mu ponudi novi ugovor, po kojem bi za sezonu zarađivao 1,5 miliona funti više ili 100.000 funti nedeljno.

Koliko je Nemanja Matić važan za igru Čelsija govori i to što su pred finale Liga kupa sa Totenhemom svi u klubu, od igrača do Žozea Murinja govorili kako će biti veliki izazov za tim da se nadoknadi njegov izostanak.

Matić je igrač sa najviše pasova u Premijer ligi ove sezone i ključni je igrač u veznom redu "Plavaca" uz Seska Faberegasa.

On se vratio u Čelsi pre 14 meseci i plaćen je Benfiki 21 milion funti, a prethodno je iz Londona otišao u Lisabon u sklopu transfera Davida Luiza na "Stamford Bridž".
 

B92, GOAL. RS, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: