Mhajlović: Klupa Milana? Videćemo

Svetski sport - Subota 21.03.2015 - 15:32

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je da mu prija što ga italijanski mediji povezuju sa prelaskom u Milan.

Foto: Guliver/Getty images/Gabriele Maltint Foto: Guliver/Getty images/Gabriele Maltint

On je ipak istakao da će odluku o ostanku na klupi tima iz Đenoe doneti na kraju sezone.

- Imam isti pristup prema svakom klubu. Prvo se pričalo da će Montela da preuzme Milan, pa Sari, sada i ja. Radoznao sam da vidim ko će biti sledeći na listi - kazao je Mihajlović.

- Milan je veliki klub i polaskan sam ukoliko me njegovi čelnici žele jer to znači da dobro radim svoj posao. Medjutim, nemam nameru da pričam s bilo kim pre kraja sezone - rekao je Mihajlović u intervjuu Gazeti delo Sport.

Predsednik Masimo Ferero je izjavio da bi ne bi žalio ukoliko bi srpski trener preuzeo "rosonere" i poručio da je odluka na Mihajloviću.

- Imamo veliko uzajamno poštovanje. Obojica imamo isti cilj, a to je plasman Sampdorije u neko od evropskih takmičenja. Ferero zna da ću dati 120 odsto mogućnosti do poslednjeg dana, a onda ćemo pričati o budućnosti. Sampdorija je moja kuća i vratio sam joj se kao kada bi sin došao da pomogne majci. Ipak, nekad preteranja osećanja mogu da otupe oštricu, a ja sam vrelog srca i hladnog uma - naveo je nekadašnji selektor reprezentacije Srbije.

Sampdorija na Marasiju dočekuje Inter, tim u kojem je Mihajlović završio igračku i započeo trenersku karijeru.

- Biće veoma zanimljivo jer će na suprotnoj strani biti moj mentor Roberto Manćini. Bićemo protivnici 90 minuta, iako nas vezuje veliko prijateljstvo. Želim tri boda i ukoliko se to dogodi verujem da će mi Manćini oprostiti. Ccastiću ga večerom ukoliko pobedi Sampdorija - stigao je i da se našali Mihajlović, koji je bio asistent Manćiniju od 2006. do 2008. godine.

B92, TANJUG

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: