Mihajlović uzeo bod šampionu

Svetski sport - Nedelja 14.12.2014 - 15:17

Ekipa Sampdorije odolela je u Torinu i osvojila bod protiv šampiona Juventusa sa 1:1, u 15. kolu Serije A.

Foto: Beta/AP Foto: Beta/AP

"Stara dama" je povela u 12. minutu golom Patrisa Evre, ali je bod timu Siniše Mihajlovića doneo Manulo Gabijadini, lepim golom na startu drugog poluvremena.

U veoma kvalitetnom meču na Juventus Areni, Juventus je dominirao, imao desetak šansi, ali su gosti iz Đenove bili veoma opasni iz kontri, dok su nakon izjednačenja uspeli da umrtve igru i osujete napade domaćina.

Sampa je okončala niz Juventusa od 25 pobeda na svom terenu. Juve je remizirao drugi put u nizu posle četiri uzastopne pobede, a opet nije uspeo da savlada neki tim iz Đenove, jer je poražen od Đenoe krajem oktobra.

"Stara dama" će ostati lider Serije A sa 36 bodova, ali sada Roma ima šansu da pobedom upravo u Đenovi smanji zaostatak na samo jedan bod.

S druge strane, Sampdorija je neporažena šesto kolo u nizu, ali je zabeležila četvrti remi u međuvremenu, pa je sa 26 bodoa na deobi treće pozicije sa gradskim rivalom i Lacijom.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: