Nova “nepristojna ponuda” za Ibrahimovića?

Svetski sport - Subota 25.06.2016 - 11:02

Ibrakadabra je na ovom prvenstvu završio reprezentativnu karijeru i već može da se posveti traženju nove sredine.

Ibrakadabra na delu; Foto: AP Ibrakadabra na delu; Foto: AP

Iako su mnogi mislili da je Zlatan Ibrahimović već sve dogovorio sa Mančester Junajtedom, kao grom iz vedra neba je odjeknula vest da se u trku za švedskim internacionalcem uključila i Roma,

Po pisanju Sport Mediaseta, Zlatan je, nakon rastanka sa pariskim “Svecima” slobodan agent, a “Vučica” mu nudi dvogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao 7 miliona evra po sezoni.

Nakon odlaska MIralema Pjanića u Juventus i ne baš tako dobrih igara Edina Džeka, Romi je za Ligu Šampiona očajnički potrebno veliko ime, pa se čini da pokušava da ga nađe u liku Zlatana Ibrahimovića.

Zlatan je tokom karijere igrao za tri kluba iz serije A, Juventus, Inter i Milan, pa ne bi bilo čudno da u svom CV-u upiše još jednog velikana sa Čizme.

U svakom slučaju, Mančester je, izgleda, i dalje najverovatnija opcija za Ibru, ali verujemo da će i ponudu Rome pažljivo razmotriti.

Hot sport,OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: