Novi maler – Teodosić opet povredio stopalo

Svetski sport - Petak 05.01.2018 - 08:40

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić doživeo je novu povredu stopala, ovoga puta u meču njegovih Klipersa sa Oklahomom.

Teodosić na parketu proveo samo devet minuta FOTO: EPA Teodosić na parketu proveo samo devet minuta FOTO: EPA

Tanderi su taj duel dobili rezultatom 127:117, a Teodosić je na parketu proveo samo devet minuta jer je osetio nelagodnost u levom stopalu.

On se nije vraćao na teren u drugom poluvremenu, a za devet minuta koliko je igrao, postigao je 2 poena i imao 4 asistencije.

Kapiten našeg nacionalnog tima zbog iste povrede propustio 22 utakmice u aktuelnoj sezoni, dok je umesto njega u nastavku utakmice igrao Džaun Evans.

Oklahoma je do trijumfa došla zahvaljujući sjajnoj četvrtoj četvrtini koju je dobila rezultatom 33:20 i ponovo je dominirao Rasel Vestbruk – zabeležio je 13. tripl-dabl ove sezone, sa 29 poena (11-24 iz igre), 12 skokova i 11 asistencija.

Njega je odlično pratio Pol Džordž sa 31 poenom (12-16 iz igre, 5-8 za tri) i 6 skokova, dok je Karmelo Entoni dodao 22 poena.

Kod Klipersa, Diandre Džordan i Lu Vilijams imali su dabl-dabl učinke. Džordan je pored 26 poena uhvatio i 17 lopti, dok je Vilijams uz isti broj poena imao 10 uspešnih dodavanja.

Tander je sada peti na Zapadu sa 22 pobede i 17 poraza, dok su Klipersi, kojima je ovo prvi poraz posle četiri trijumfa, deveti sa 17-20.

 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: