PSŽ nudi trampu, Juve pristaje?!

Svetski sport - Četvrtak 11.01.2018 - 08:02

Oni žele da se oslobode Brazilca, a za Francuze bi ovakav rasplet bio idealan.

I dalje nema raspleta oko Aleksa Sandra FOTO: AP I dalje nema raspleta oko Aleksa Sandra FOTO: AP

I dalje nema raspleta oko Aleksa Sandra, Juve ne odustaje od 60 miliona koliko traži za levog beka, sa druge strane, Čelsi nema nameru da usliši želju Konteu, pa bi Brazilac do leta mogao da ostane u Italiji.

On će sigurno biti prodat, Juve nema nameru da mu ponudi novi ugovor, stiže Spinacola iz Atalante, a i Asamoa je pokazao da mu vreme još nije isteklo, igra mnogo bolje od skupog Brazilca ove sezone.

U trku je ušao PSŽ, oni žele Sandra na leto i Juve bi mogao da pristane da uzme "kusur" u igračima. I to u dvojici mlađih fudbalera, Rabiou koga dugo već žele i kome ugovor ističe 2019. kao i desnom beku Munijeu, Belgijancu koji želi da napusti klub jer ne dobija šansu pored Danija Alveša.

Juventus bi pristao na trampu, zatvorio bi desnu stranu gde odlazi Lihštajner, a Rabio bi mnogo značio u podmlađivanju veznog reda, gde stiže Emre Džan, a očekuje se da odu pre svih Kedira i eventualno Markisio, kao i da Sturaro bude prodat.

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: