HR: Beograđanima uništen auto

Svetske vesti - Utorak 11.08.2015 - 11:53

"Niste dobrodošli" i "Oluja 1995 mrš" oštrim predmetom urezano je na "mercedesu" beogradskih registarskih oznaka, parkiranom u blizini plaže Pasjača u Hrvatskoj.

Atomobil pripada beogradskim studentima.  FOTO: jutarnji.hr/Elvir Tabakovic Atomobil pripada beogradskim studentima. FOTO: jutarnji.hr/Elvir Tabakovic

Osim urezanih poruka, nepoznati vandali su se i na druge načine iživljavali na vozilu koje je pretrpelo niz oštećenja.

"Policija radi na pronalasku počinitelja koji su tokom popodnevnih sati 10. avgusta, oštetili vozilo srpskih nacionalnih oznaka i na njemu urezao natpise neprimerenog sadržaja. Radi se o vozilu marke "mercedes" u vlasništvu 22-godišnjeg državljanina Srbije koje je bilo parkirano na parkiralištu u predelu Konavala. O ovom događaju su obavešteni nadležni u Dubrovniku", potvrđeno je u policiji "Dubrovačkom Dnevniku".

Kako saznaje ovaj hrvatski mediji, reč je o automobilu kojim su u Dubrovnik stigla dva mlada para, studenti iz Beograda. Pre odlaska u Konavle, danima su letovali u Dubrovniku bez ikakvih problema, a problema nije bilo ni na plaži gde su se kupali.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: