Obamin polubrat: Glasaću za Trampa

Svetske vesti - Ponedeljak 25.07.2016 - 18:04

Polubrat američkog predsednika Baraka Obame, Malik Obama, izjavio je da će glasati za republikanskog kandidata Donalda Trampa jer misli da “govori iz srca”

Malik i Barak Obama; Foto: Rex Features Malik i Barak Obama; Foto: Rex Features

Polubrat američkog predsednika Baraka Obame, Malik Obama, izjavio je da će glasati za republikanskog kandidata Donalda Trampa jer misli da “govori iz srca”.

Izrazio je oduševljenje Trampovim sloganom “Napravimo Ameriku ponovo velikom” i složio se sa republikanskom politikom ukidanja istopolnih brakova.

Ako se bude susretao sa Trampom, verovatno će porazgovarati o priznavanju prava na poligamiju jer se 2010. oženio svojom trećom ženom, starom 19 godina.

Tramp je na Tviteru komentarisao kako se predsednik Obama prema svom polubratu ”verovatno ponašao loše kao i prema svim Amerikancima”.

U izjavi za Njujork post Malik Obama, nekadašnji glasač demokratske stranke koji živi u Keniji, kaže da je na njegovu odluku najviše uticalo to što Hilari Klinton neće biti pod istragom zbog zloupotrebe privatnog naloga za elektronsku poštu.

Malik je vlasnik američkog državljanstva jer je u mladosti godinama živeo i radio u američkoj državi Merilend.

Predsednik SAD i njegov polubrat upoznali su se 1986.

Bili su kumovi na venčanjima jedan drugome ali su kasnije njihovi odnosi zahladneli.

Malik tvrdi da je Barak odbio da ga podrži u kandidaturi za guvernera provincije u Keniji i da nisu kontaktirali godinama.

Kaže da se raduje bratovljevom silasku sa vlasti jer ga “više neće opsedati novinari i moći će da živi kao običan čovek”.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: